למלון ייחודי באווירה כפרית ומתחדשת דרוש/ה מנהל/ת לובי המלון ואזורי ההסעדה.
לניהול כולל של פעילות הלובי וחדרי האוכל במלון, תוך הבטחת חווית אירוח גבוהה לאורחים
מיקום: נתניה
התפקיד כולל:
– פיקוח וניהול של מלצרים, טבחים ומנהלי משמרת
– הדרכה, הנחיה ופיתוח מקצועי של הצוות
– וידוא עמידה בסטנדרטים גבוהים של שירות
יכולות מקצועיות:
– חובה ניסיון קודם והבנה בתחום המזון ומשקאות, מסעדנות, אירועים
– יכולת ניהול והובלת צוות
– נכונות לעבודה מאומצת ושעות לא שגרתיות
– תודעת שירות גבוהה ומחויבות למצוינות
– יכולת עבודה עצמאית לצד יכולת מוכחת בעבודת צוות
– שליטה בסביבת עבודה ממוחשבת
שכר גבוה ומתגמל למתאימים/ות!
* משרה זו פונה לנשים וגברים כאחד.