למלון ייחודי באווירה כפרית ומתחדשת דרוש/ה מנהל/ת לובי המלון ואזורי ההסעדה.
לניהול כולל של פעילות הלובי וחדרי האוכל במלון, תוך הבטחת חווית אירוח גבוהה לאורחים
מיקום: נתניה
התפקיד כולל:
* פיקוח וניהול של מלצרים, טבחים ומנהלי משמרת
* הדרכה, הנחיה ופיתוח מקצועי של הצוות
* וידוא עמידה בסטנדרטים גבוהים של שירות
יכולות מקצועיות:
* חובה ניסיון קודם והבנה בתחום המזון ומשקאות, מסעדנות, אירועים
* יכולת ניהול והובלת צוות
* נכונות לעבודה מאומצת ושעות לא שגרתיות
* תודעת שירות גבוהה ומחויבות למצוינות
* יכולת עבודה עצמאית לצד יכולת מוכחת בעבודת צוות
* שליטה בסביבת עבודה ממוחשבת
שכר גבוה ומתגמל למתאימים/ות!
* משרה זו פונה לנשים וגברים כאחד.